Från idé till genomförande

Vår arbetsmodell är att alltid träffa dig som kund och diskutera igenom ditt behov i lugn och ro innan vi startar motorsågen. Vi går igenom vad som ska göras, hur vi ska gå tillväga, och vad det kommer att kosta. Oftast får du en kostnadsfri offert på plats redan vid första mötet, eller så skickar vi offerten via mail eller brevledes.

 

Du väljer mellan att låta oss göra allt från fällning till borttransport och stubbfräsning eller bara låta oss ta ner trädet och lämna stambitar och grenar på plats. Behöver du hjälp med trädvård som exempelvis trädbeskärning och kronreduktion ingår det naturligtvis bland de tjänster vi erbjuder.

Vi ser till att de aktuella träden är ordentligt uppmärkta och dokumenterade innan arbetet påbörjas, och uppskattar särskilt om ni eller era grannar vill göra ved av stamdelar och grova grenar. Det är ofta priseffektivt och ligger i linje med vårt miljöarbete, dessutom känns det bra att elda med sin egen ved.

 

När vår personal arbetar görs alltid en noggrann riskanalys inför varje fällningsmoment, en checklista gås igenom för att säkerställa att vare sig person eller egendom riskerar att skadas.

När jobbet är färdigt skickar vi ut vår kvalitetsansvariga för att kontrollera att arbetet är korrekt utfört och att du som kund är nöjd med vårt arbete. Vi månar alltid om att du som beställare ska känna dig nöjd och vilja anlita oss igen.

Hör av dig redan idag!

Kontakta oss